Roba

ROBA INTERIOR JORDI

En Jordi és de Sabadell i ve al mercat des del 2012 seguint el negoci del seu pare, qui va participar al mercat prop de 25 anys. D’aquesta manera, seguint el negoci familiar, durant tots aquests anys sempre ha venut roba interior i camises, a part de productes que pot afegir temporalment.

ROBA INFANTIL MARGARITA

imprenta

La Margarita és de Castellbell i el Vilar, un municipi del sud del Bages, i ve al mercat des del 2016. A la seva parada hi trobareu roba pels més petits.


ROBA JOAQUIMA

escuela

La Joaquima és de Lleida i des del 2013 ve al mercat a vendre roba per dona. La roba que s’ofereix, principalment samarretes i jerseis, també varien en funció de l’estacionalitat de l’any.


CONFECCIONS FRED

merceria

En Fred ve al mercat des del 2008 i ven roba per home i dona. Hi trobareu varietat de samarretes, camises, jerseis i roba interior.


FASHION IN MOVIMENT

feu

La Laura i en Franc venen al mercat des del 2015. La seva parada és diferent a la resta de roba, ja que durant aquests anys sempre han venut el mateix, roba de segona mà com pantalons, samarretes i roba d’abric.


ROBA INFANTIL GEMMA I MARC

mestres

La Gemma i en Marc són de Cervera i venen al mercat des del 2009 a vendre roba infantil. A la seva parada hi trobareu una amplia oferta de conjunts per infants.