Calaf es suma a les Jornades Europees de Patrimoni amb activitats gratuïtes obertes a tothom

A Calaf es podrà visitar el patrimoni calafí, el castell, el campanar, l’església de Sant Jaume i l’ermita de Sant Sebastià. Com a novetat, enguany també s’ha incorporat la ruta de les escultures, un recorregut de 8 quilòmetres a través de les 20 escultures que es troben al terme de Calaf
JEP2018
JEP2018

Aquest proper cap de setmana, Calaf celebra una nova edició de les Jornades Europees del Patrimoni. Per aquest motiu s’han organitzat diferents visites guiades en espais patrimonials de la població amb l’objectiu de donar-los a conèixer i posar-los en valor.

Dissabte, 13 d’octubre, es farà la visita guiada “Visita el patrimoni de Calaf” a través de la qual es fa un recorregut històric per conèixer el castell, les muralles i portals, les esglésies, la plaça fortificada i pujar al campanar. Les sortides seran a la plaça dels Arbres, davant de l’Oficina de Turisme, a les 11 i a les 16 hores.

Diumenge, 14 de setembre, es farà una la “Ruta de les escultures” una ruta guiada de 8 km a través de les 20 escultures que es troben al terme de Calaf. La concentració tindrà lloc a les 10.00 hores davant l’Oficina de Turisme. La ruta té una durada aproximada de 3 hores.

El mateix diumenge, les portes de l’ermita de Sant Sebastià restaran obertes de 10 a 14 hores en format de portes obertes per a tothom qui vulgui contemplar l’altar, les pintures d’en Ramon Sala Coy i tocar la campana.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Les Jornades Europees de Patrimoni

Les JEP són la festa del patrimoni i molts dels municipis i entitats d’arreu de Catalunya organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions… Pots consultar aquestes propostes a l’agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2018.

http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2018