VISITES GUIADES

Vine a descobrir el nostre poble.

Visita guiada pel centre històric de Calaf per conèixer les muralles i portals, les esglésies i la plaça porxada (declarada Bé Cultural d’Interès Nacional). Us explicaran els orígens històrics de la vila i del seu famós mercat. Descobrireu perquè sense Calaf no hi hauria hagut “pessetes”.

plaça gran calaf

Visites guiada a les 7 Botigues museïtzades de la plaça Gran.
Amb aquesta visita pel centre històric de Calaf  farem un viatge al passat revivint com era el comerç a principis de segle XX, tenint l’opció d’entrar a les 7 botigues museïtzades recuperades de la plaça gran.

Visita molt completa on coneixerem els il·lustres personatges de Calaf, descobrirem els racons del centre històric i visitarem el castell, els portals i muralles, l’hospital, l’església i pujarem al campanar.

Portes obertes a l’ermita de Sant Sebastià. En aquesta visita podreu descobrir l’interior de l’ermita, tocar la campana i gaudir dels quadres de l’artista calafí Ramon Sala i Coy.

En aquesta visita, coneixerem la història, veurem racons desconeguts de l’interior de l’església de Sant Jaume, descobrirem l’antic mecanisme del rellotge i la història de les campanes.

campanar poble

En aquesta visita podrem conèixer les diferents estances i pujar a la torre de guaita tot aprenent la història, descobrint el pas de les muralles i l’antic hospital.

castell interior