Visites guiades

Consulteu les mesures específiques en relació a la COVID-19 per a cada visita

Visita adaptada per mesures de seguretat i responsabilitat

Visita guiada pel centre històric de Calaf per conèixer les muralles i portals, els fills il·lustres de a vila, l’Ésglésia de Sant Jaume i la plaça Gran (declarada Bé Cultural d’Interès Nacional). Us explicaran els orígens històrics de la vila i del seu famós mercat. Descobrireu perquè sense Calaf no hi hauria hagut “pessetes”.

plaça gran calaf

Visita adaptada per mesures de seguretat i responsabilitat

Visita guiada a les 8 Botigues museïtzades de la plaça Gran.
Durant aquesta visita farem un viatge al passat revivint com era el comerç a principis de segle XX, entrant a cada una de les botigues recuperades per conéixer la seva història.

Visita adaptada per mesures de seguretat i responsabilitat

Visita molt completa on coneixerem els il·lustres personatges de Calaf, descobrirem els racons del centre històric i visitarem el castell, els portals i muralles, l’hospital, l’església i pujarem al campanar.

Portes obertes a l’ermita de Sant Sebastià. En aquesta visita podreu descobrir l’interior de l’ermita, tocar la campana i gaudir dels quadres de l’artista calafí Ramon Sala i Coy.

No es realitzen visites al campanar fins a nou avís per raons de seguretat i responsabilitat

En aquesta visita, coneixerem la història, veurem racons desconeguts de l’interior de l’església de Sant Jaume, descobrirem l’antic mecanisme del rellotge i la història de les campanes.

campanar poble

Visita adaptada per mesures de seguretat i responsabilitat

En aquesta visita podrem conèixer les diferents estances i pujar a la torre de guaita tot aprenent la història, descobrint el pas de les muralles i l’antic hospital.

castell interior