Maternitat

Any: 1993 

Autor: Ferran Alejandre Llosas

Simplificació de les formes però amb referències mínimes (com són els caps, amb els ulls, nas i boca, els pits de la mare i el fill, el seu sexe, les cames, els braços i els peus), que fan que l’espectador pugui entendre amb més facilitat l’obra.

La mirada de la mare de dalt a baix com a símbol de protecció i vigilància vers el fill que, en contrast, mira cap endavant, encuriosit vers el món que l’envolta.

Simplificación de las formas pero con mínimas referencias (como la cabeza, ojos, nariz y boca, los pechos de la madre y el hijo, su sexo, las piernas, brazos y los pies) para que el espectador pueda entender la obra con mayor facilidad.
La mirada de la madre, de arriba a abajo, como símbolo de protección y vigilancia hacia el hijo que, por el contrario, mira hacia adelante, curioso por el mundo que le rodea.

Simplification of forms but with minimal references (such as heads, eyes, nose and mouth, breasts of mother and son, sex, legs, arms, and feet), so that the viewer can understand the work more easelly.
The mother, looking down, as a symbol of protection and vigilance towards her son who, by contrast, looks forward, curious about the world around him.

Simplification des formes mais avec des références minimales (comme, la tête, les yeux, le nez et la bouche, les seins de la mère et l’enfant, son sexe, ses jambes, ses bras et ses pieds), pour permettre au spectateur de mieux comprendre l’œuvre.

Le regard de la mère, de haut en bas, comme symbole de protection et de vigilance envers l’enfant qui, au contraire, regarde en avant, curieux du monde qui l’entoure.