Fruites i verdures

FRUITES I VERDURES FREIXES

En Jordi i el seu pare són d’Alòs de Balaguer i venen al mercat des del 1996. Al principi només venien a l’estiu, fins que van aconseguir tenir parada tot l’any. Des de llavors cada dissabte venen al mercat a vendre fruita i verdura, on part de la fruita és de producció pròpia.

FRUITES I VERDURES RUIZ & GUINART

imprenta

L’Àngel Ramón és un dels paradistes més antics del mercat, ja que des de que era nen, el 1974, que ve els dissabtes al mercat. L’Àngel Ramón, de Capellades, ofereix fruita i verdura de proximitat sempre que es pot. A més, a part del mercat també té dues botigues a la comarca.

FRUITES I VERDURES SALA

escuela

En Joan és de Cubells i ve al mercat des del 1998. A la seva parada hi trobareu fruita i verdura de proximitat sempre que es pot, com també verdura i mel de producció pròpia. Durant la setmana també participen d’altres mercats.

CRISTINA FRUITES

merceria

La Cristina és de Collbató, l’Anoia, i ve al mercat des del 1991 oferint fruita i verdura de proximitat. Durant la setmana també la trobareu en altres mercats, com en el del seu poble.

FRUITES I VERDURES MATEU ROURE

feu

En Mateu és d’Alpicat i ve al mercat des del 2003. Al principi només portaven productes de producció pròpia, però, amb el pas del temps, van anar ampliant la seva oferta amb productes d’altres pagesos de Catalunya. De la seva producció, a l’hivern porten pomes, peres i remolatxa i, a l’estiu, la majoria de la verdura.

FRUITES I VERDURES JABAD

mestres

En Jabad és de Cervera i ve al mercat des del 2009 a oferir fruita i verdura. Durant la setmana també el trobareu participant en altres mercats de la Catalunya central.

FRUITES I VERDURES OSCAR MIR

sala

L’Oscar és agricultor i és un dels que ve de més lluny i des de fa més temps. Des de Fraga i des del 1999 cada dissabte venen al mercat a muntar la seva parada de fruita i verdura. La verdura no és seva, però de maig fins octubre tota la fruita que porten és de producció pròpia.

BENPLANTATS

En Roc, l’Helena, en Javi i en Gerard són de l’Anoia i venen al mercat des del 2017. A la seva parada hi ofereixen fruita i verdura ecològica i de proximitat, on sempre que poden ofereixen productes de producció pròpia que tenen a Copons i Veciana (pomes, verdures i oli).

FRUITES I VERDURES AIGUADÉ

En Josep Maria és d’Anglesola, l’Urgell, i ve al mercat des del 2003. Des de llavors sempre ha vingut a vendre fruita i verdura, de la qual les pomes i les peres són de producció pròpia al seu poble, Anglesola.