Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Agro Alta Segarra, 2018

setembre 7 - setembre 8

 

Aquest esdeveniment es dirigeix als professionals de l’agricultura, la fira mostra els últims avenços en aquest sector. S’hi realitzen demostracions en viu de maquinària com tractors, sembradores, cultivadors, polvoritzadors, remolcs i trituradores, a més a més de ponències dirigides als professionals del primer sector.

La maquinària agrícola és la principal protagonista durant tot el certàmen, i és que a la fira s’hi poden veure les millos propostes d’eines agrícoles. Hi prendran part tractors de tot tipus diferents, sembradores de darrera generació, cubes, cultivadors, equips d’atomització i tractament fitosanitari, etc.

També hi ha una fira completa de productes i serveis dedicats a l’agricultura. L’any passat hi van participar vint expositors repartits en un espai de 1.000 metres quadrats.  S’hi pot trobar des de recanvis, serveis agraris i informàtica de gestió, drenatges agrícoles, maquinària agrícola estàtica, maquinària auxiliar.

Per acabar també hi haurà ponències que tractaran temes com:  les possibles alternatives que facilitin el compliment de les exigències del pagament verd de la DUNo el comportament de l’assegurança agrària davant unes condicions climatològiques excepcionals.

Per més informació, cliqueu aquí.

Detalls

Inici:
setembre 7
Finalització:
setembre 8
Web:
www.firescalaf.cat

Recinte

Pavelló Poliesportiu