Embotits i formatges

FORMATGES DE VECIANA

Formatges de Veciana va començar l’any 1997 quan la Montserrat va començar a fer formatges a casa seva, a Segur de Veciana. Primer, comprant la llet, va fer proves de mató i formatge a casa. Després, amb el pas del temps han anat creixent fins a tenir 180 cabres, un obrador propi i una gamma amplia de productes. A la seva parada hi trobareu en Lluc, el fill de la Montserrat, acompanyat dels seus formatges curats i semicurats, mató, iogurt i pastís de formatge.

EMBOTITS ARTESANS BOSCH I CASALS

imprenta

La Paquita, de Sant Feliu Sasserra, ve al mercat des del 2004. A la seva parada hi trobareu embotits fets per ells al seu poble, de forma artesana, sense gluten ni lactosa. En són exemple la secallona, la llonganissa, la botifarra blanca i la botifarra negre, el xoriço i el pernil salat, entre d’altres.

LO PETIT REBOST

escuela

L’Amanda i el seu pare venen al mercat des del 2015. A la seva parada hi trobareu varietat d’embotits artesans de proximitat, d’Organyà i Calldetenes, i formatges d’Agramunt sense gluten ni lactosa, com també formatge italià i de Castella la Manxa. A més, també elaboren artesanalment codonyat i allioli de codony.