Reobre l’Oficina de Turisme de Calaf amb un nou format de visita guiada

El dimecres 10 de juny, l’Oficina de Turisme reobrirà les seves portes després de gairebé tres mesos de confinament. Davant la situació actual amb la COVID-19, per a realitzar qualsevol de les visites guiades de Calaf serà imprescindible fer reserva prèvia i seguir les noves mesures de prevenció i seguretat establertes

L’Oficina de Turisme estarà oberta al públic, amb algunes noves mesures de seguretat:

– Ús OBLIGATORI de mascareta per entrar a l’Oficina.

– Aforament màxim de 2 persones (personal i visitant)

– Distància social de 2 metres entre personal i visitant

– Es fomentarà el pagament en targeta

– Es disposarà de solució desinfectant a l’entrada

– S’elimina l’autoservei de fulletons informatius. La persona visitant demanarà el fulletó que sigui del seu interès i la persona treballadora li entregarà el fulletó amb guants. Aquest fulletó no pot ser retornat, es disposarà d’una paperera de fàcil accés pel visitant.

Es poden tornar a realitzar visites guiades, a excepció de la visita al campanar, que no es realitzarà fins a nou avís per raons de seguretat i responsabilitat. Adjuntem un document amb TOTES les mesures de prevenció detallades per a cada una de les visites: Botigues antigues, Castell, Església, Els orígens de Calaf i Patrimoni de Calaf.

Entre les mesures de prevenció, hi destaca la RESERVA PRÈVIA obligatòria, amb mínim un dia d’antel·lació, per a realitzar qualsevol de les visites i l’ús OBLIGATORI de mascareta (personal i visitants). El/la guia turístic/a també es posarà guants per realitzar la visita guiada.

Per a més informació, podeu visitar la web www.turismecalaf.cat, contactar amb l’Oficina al telèfon 93 868 08 33 o per correu electrònic calaf.turisme@calaf.cat