Altres alimentaris

CAL BIOSCA

En Salvador és de Prats de Rei i ve al mercat des de l’any 1999. A la seva parada, amb l’etiqueta de Cal Biosca hi trobareu mel artesana d’elaboració pròpia i, per altra banda, oli d’oliva verge extra ecològic elaborat únicament amb olives arbequines del camp de Tarragona.

OLIS POUS

imprenta

Olis Pous són un negoci d’Olesa de Montserrat que venen cada dissabte al mercat de Calaf. A la seva parada hi trobareu productes de proximitat com oli d’oliva verge extra, vermut, moscatell, vi blanc jove i vi negre, entre d’altres.  

PESCA SALADA CORREDERA

escuela

En Joan, de Verdú, ve al mercat des del 2004. En un principi només venia ell, actualment, però, l’acompanya la Carolina, i entre tots dos venen bacallà, diverses tipologies d’olives i en menor mesura embotit.

AMETLLES GARRAPINYADES JOVÉ

merceria

En Joan Carles és de Manresa i ve al mercat des del 2009. A la seva parada hi trobareu productes dolços com ametlles, cacauets i pipes garrapinyades elaborades al moment, com també figues i prunes seques.

POLLASTRES ABELLAN

L’Alexandre és d’Almacelles, el Segrià, i ve al mercat des del 2007 amb la seva camioneta per vendre pollastres i cuixes a l’ast per emportar.